CURSUSSEN EN WORKSHOPS


Wanneer je bij BELLA VERRA een cursus (8 lessen) of workshop (eenmalig) volgt, krijg je deskundige begeleiding in een goed uitgerust, professioneel atelier.

Deelnemen aan een workshop is een goede manier om kennis te maken met een nieuwe techniek. Je zult verrast zijn over alle mogelijkheden, maar ook verbaasd staan over het mooie eindresultaat.

Voor alle workshops geldt:

  • Inclusief koffie/thee en wat lekkers.
  • Inclusief gebruik van goed gereedschap en in principe al het glas. Hiervan kan in overleg worden afgeweken i.v.m. de grootte van het werkstuk of de hoeveelheid glas die gebruikt wordt.
  • Ophang- en presentatiemateriaal is niet bij de prijs inbegrepen.
  • Het glaswerkstuk gaat minimaal 1x in de oven en daarom kun je je werkstuk niet direct meenemen. In overleg kan dit opgehaald worden.
  • Wanneer je een groepje van minimaal vier mensen bij elkaar hebt, kunnen we een datum in overleg prikken.
  • Voor grote groepen (bijvoorbeeld personeelsverenigingen) kan een speciaal programma samengesteld worden.

Wanneer je speciale wensen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. BELLA VERRA kan een speciaal programma samenstellen voor bijvoorbeeld een vrijgezellen dag of personeelsfeest.

Liefhebbers van glas-in-lood kunnen bij BELLA VERRA glas, loodprofielen en gereedschap aanschaffen om thuis zelf aan de slag te gaan. Wat niet op voorraad is, kan altijd besteld worden.Bezoekadres (atelier open op afspraak):
Borstelweg 29
7545 MR Enschede bellaverra@ziggo.nl

Telefoonnummer:
06 – 4429 4569

Bella Verra Logo