GLASKUNST


Een kale muur, een lege vensterbank of een open stuk in de tuin. Daar is ruimte voor glaskunst! Om sfeer en kleur toe te voegen aan je interieur of om een bepaalde herinnering vorm te geven. Ik werk graag in opdracht. Als ik een kijkje in je huis of tuin mag nemen en jij je wensen kenbaar maakt, maak ik een ontwerp. Is het ontwerp goedgekeurd, ga ik voor je aan de slag. Is het ontwerp nog niet helemaal naar je zin? Dan ga ik terug naar de tekentafel en pas het aan, net zolang tot jij tevreden bent.
En dan werk ik het ontwerp uit in glas.

Sieraden

Sieraden glaskunst

Wandhangers

wandhanger van glas mandala

Staande deco

staande glaskunst, rond

Schalen

schaal van glas

Kraamcadeaus

Gedenktekens

glas bloemen wit, gedenktekens

Grafstenen

staande glaskunst, rond

Glas in lood

Eigen ontwerp zijraam voordeur

GLASKUNST DOOR GLASFUSING

glaskunst

Door middel van glasfusing kan je de mooiste kunstwerken maken. Glasfusing is het laten smelten van twee of meerdere lagen glas met elkaar in een glasoven. Hierdoor ontstaat er als het ware nieuw glas. Dit kan een eindproduct zijn, maar het kan ook weer verwerkt worden in bijvoorbeeld glas-in-lood.

Door het glas in of over een mal te laten zakken is het mogelijk 3-dimensionaal te werken. Sieraden, wandhangers en staande objecten maak ik met deze techniek.


Gratis ontwerp voor glaskunst

Je hebt een idee van glaskunst gezien op mijn website of ergens anders en je wil hier graag een eigen ontwerp van? Dat kan! Ik maak glaskunst op verzoek naar jouw eigen ideeën en daar maak ik een ontwerp van.

Ook als je nog niet precies weet wat je exact wil is het een goed idee om een gratis ontwerp aan te vragen. Tijdens ons gesprek stel ik jou die vragen die ik nodig heb om een ontwerp te maken zoals jij het in je hoofd hebt.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan maken aan glaskunst?

Vraag dan een gratis ontwerp aan.

Werkwijze

Stap 1

Je maakt een afspraak in mijn online agenda en vult je gegevens en wensen in.

Stap 2

Ik bel je op de afgesproken dag en tijd om de wensen door te nemen en om te bepalen of ik de situatie op locatie kom bekijken. Daar maken we dan direct een afspraak voor.

Dan ga ik een gratis ontwerp voor je maken.

Stap 3

We maken een afspraak bij jou thuis of bij mij in het atelier om het ontwerp te bespreken.

Ga je akkoord met het ontwerp en je laat het door mij uitvoeren, dan krijg je deze gratis.

Wil je het ontwerp wel houden maar laat je het niet door mij uitvoeren dan betaal je €149

Claudia heeft onze voordeur vakkundig gerestaureerd met nieuw glas in lood waarbij je het verschil nauwelijks ziet met het oude. Onze voordeur is weer in ere hersteld en ziet er prachtig uit. Heel erg bedankt, Claudia

Sandra. W

Over Bella Verra

In 2000 kwam ik min of meer toevallig in aanraking met glas en ik was gelijk verkocht: het fascinerende spel van licht met de vaak transparante kleuren maakte mij zo vrolijk dat ik direct wist dat ik daar verder mee wilde. Ik vond het geweldig en dat is nooit meer over gegaan.

Ik ben begonnen met het maken van glas in lood en later kwamen daar ook brandschilderen en fusing bij. Elke techniek heeft zijn eigen charme en mogelijkheden en door het combineren van de verschillende technieken gaan er voor mij telkens weer nieuwe deuren open.

Inspiratie voor mijn werk haal ik uit m’n leven en uit de natuur, waar alles een plek lijkt te hebben, waar patronen uit de losse pols gestrooid lijken te zijn en waar kleuren altijd tot hun recht komen.

Claudia Bidoggia, Bella Verra
Claudia Bidoggia

Bekijk meer werk op mijn Instagram

Bezoekadres (atelier open op afspraak):
Borstelweg 29
7545 MR Enschede bellaverra@ziggo.nl

Telefoonnummer:
06 – 4429 4569

Bella Verra Logo