WORKSHOPS


AGENDA

Workshop glasfusing:

woensdag 20 maart 10.00 – 12.30 uur

woensdag 27 maart 19.00 – 21.30 uur

zaterdag 6 april 10.00 – 12.30 uur of hele dag 10.00 – 16.00 uur


Praktische informatie

Je kan kiezen tussen een halve dag workshop (€65)

Of een hele dag workshop (€105)

De workshops beginnen standaard om 10:00 en eindigen rond 12:30

Een dag workshop eindigt rond 16:30

Bij elke workshop zit koffie/ thee en wat lekkers.

Bij een dag workshop krijg je home-made soep. Zorg zelf voor een broodje erbij!

De kosten worden aan de start van de workshop betaald. Dit kan contant of met de pin.


Heb je een groepje bij elkaar van minimaal 4 (bij de small geldt een minimum aantal van 6) personen, kun je ook in overleg een datum prikken voor één van de onderstaande workshops:

WORKSHOP GLASFUSING SMALL (€40)
Tijdens deze anderhalf tot 2 uur durende workshop maak je op een laagdrempelige manier kennis met glasfusing. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag en maak je een klein object, een schaaltje of een setje sieraden.
Deze workshop is erg geschikt voor wat grotere groepen (tot ± 20 personen).

WORKSHOP GLASFUSING MEDIUM (€65)
Je krijgt bij de medium workshop de beschikking over een ovenplaat van 33 x 33 cm, waarop je je werkstuk maakt. Er is tijd en aandacht voor het ontwerp, de beginselen van het snijden van glas en volop ruimte om te komen tot een mooi, zelfontworpen en gemaakt glaskunstwerk. Denk bijvoorbeeld aan een schaal, een (wand)object of een raamhanger.

Deze workshop is zowel voor beginners, maar geschikt voor mensen die al eens eerder een workshop glasfusing gevolgd hebben. De vele mogelijkheden die deze techniek biedt, zorgen steeds voor nieuwe manieren om je glas te gebruiken. De workshop duurt 2½ tot 3 uur.

WORKSHOP GLASFUSING LARGE (€105)
Wil je je een hele dag onderdompelen in het glas? Dan is deze dagworkshop precies wat je zoekt! In overleg maak je een groot werkstuk, waarbij de focus ligt op lekker bezig zijn, nieuwe kennis opdoen en werken met verschillende manieren van glas verwerken.

Zelf je boterhammetjes meenemen voor de lunch. Voor soep wordt gezorgd!

DAGWORKSHOP GLAS IN LOOD (€105)

In de workshop glas-in-lood maak je een raamhanger. Je leert de eerste beginselen van glas snijden, in het lood zetten en solderen. Het is een intensieve dag, maar aan het eind ga je naar huis met je eigen, zelfgemaakt glas-in-loodpaneel.Bezoekadres (atelier open op afspraak):
Borstelweg 29
7545 MR Enschede bellaverra@ziggo.nl

Telefoonnummer:
06 – 4429 4569

Bella Verra Logo